Vstupné bonusy v Tipsporte: Bonus za registráciu 20 € a bonus za vklad

Tipsport bonus za registráciu 2024: 20 € zadarmo a bonus až 4 000 €

Stávkové kancelárie na Slovensku sa snažia nových hráčov lákať na rôzne bonusy. Inak to nie je ani v prípade populárnej kancelárie Tipsport, ktorá si pre hráčov prichystala veľmi štedré bonusy. 

Tie sú k dispozícii pre všetkých hráčov. V tomto článku sa teda pozrieme na to, aké rôzne bonusy môžete v Tipsporte získať a ako ich uplatníte.

Tipsport bonus za registráciu na Slovensku

Ak sa v stávkovej kancelárii Tipsport úspešne zaregistrujete, dostanete od spoločnosti 20 eur zadarmo. Tieto peniaze môžete použiť na svoje prvé stávky v tejto kancelárii. Ide o bonus, ktorý nedostanete vo forme peňazí, ale vo forme Netov. V Tipsporte platí, že 1 Net je rovný 1 centu.

Na svoje hráčske konto bonus dostanete po tom, čo doplníte vybrané osobné údaje a doplníte 2 doklady na overenie totožnosti. Bonus bude na váš účet pripísaný najneskôr do 24 hodín.

Podmienkou získania tohto bonusu je teda registrácia a prihlásenie sa do svojho konta. Čo sa týka registrácie, tá je jednoduchá a bezpečná. Nemusíte sa báť uviesť svoje osobné údaje, pretože stávková kancelária Tipsport má platnú licenciu, vďaka ktorej môže na Slovensku vykonávať svoju činnosť.

Ako aktivovať akčný kód na Tipsport?

Vďaka Tipsport akčnému kódu hráči získajú prístup k viacerým odmenám. Ide napríklad o stávky zdarma, free spiny, kredity alebo bonus. Tieto kódy sa dajú získať viacerými spôsobmi, pričom sú to napríklad súťaže alebo tomboly, za ktorými stojí Tipsport.

Akčný kód Tipsport môžete zadať napríklad pri registrácii. Neoplatí sa to však vždy. Niekedy sa viac oplatí kód zadať až po registrácii a po tom, čo vyčerpáte bonus bez vkladu. Stačí, ak potom prejdete do sekcie bonusy - vybrať bonus, kde do kolónky zadáte akčný kód od Tipsportu, ktorý máte.

Aké bonusy môžete získať v Tipsport SK?

Vstupný bonus 4 000 eur

Okrem bonusu za registráciu, ktorý sme vám priblížili vyššie, Tipsport svojim hráčom ponúka aj vstupný bonus 4 000 eur.

Tento bonus hráči dostanú, ak na svoje konto uskutočnia vklad. Tento vstupný bonus však nepredstavuje konkrétne 4 000 eur, ale 100 % prvého vkladu hráča. Podmienky získania tohto bonusu sa teda odvíjajú od výšky vkladu.

Tieto bonusy však majú jednu nevýhodu, a tou je, že na hráčske konto sa pripisujú postupne. Ak pretipujete 114 eur, stávková kancelária Tipsport vám na hráčsky účet vyplatí 9,50 eura.

Zisk bonusu je podmienený aj stávkami, ktoré robíte. Aby ste ho získali, musíte pretipovať 1 140 eur na tiketoch, ktoré majú minimálny kurz 1.50. Do výpočtu nároku na vstupný bonus sa počíta súčet stávok v maximálnej výške 40 eur.

Výška vkladu

Maximálny Vstupný bonus

do 100 eur

100 eur

do 400 eur

400 eur

nad 400 eur

4 000 eur

Súťaže pre tipujúcich

Tipujúci, ktorí sú v tipovaní už zabehnutí, no aj nováčikovia, sa môžu zapojiť do populárnej Pyramídy. 

V tejto hre hlavná výhra predstavuje minimálne 600 000 eur. Výhodou hry je, že sa do nej môžu zapojiť hráči na webe, na pobočke no aj na mobile. Celá Pyramída pozostáva z desiatich kôl. V každom z týchto kôl musíte trafiť požadovaný kurz, pričom ten je v každom kole vyšší. 

Hráč sa môže naraz zapojiť až do piatich Pyramíd, na dokončenie jednej má čas 42 dní.

Okrem pyramídy sa hráči môžu zúčastniť aj iných súťaží. Tie sa pravidelne menia a Tipsport neustále prináša novinky, aby zaujal svojich klientov.

V mesiaci júl majú hráči napríklad k dispozícii súťaž Megatipovačka o 4 milióny eur. V tejto hre musia hráči tipovať presné výsledky zápasov v českej futbalovej Chance Lige. Táto hra pozostáva celkovo z 10 súťaží. Víťaz každej z týchto hier získa 40 000 eur. Okrem toho v jednotlivých kolách hráči hrajú aj o bank až 6 000 000 Netov.

Tipsport casino bonusy na Slovensku

Bonusy čakajú aj na hráčov v Tipsport kasíne. Konkrétne ide o bonus vo výške 100 % až do výšky 7 777 eur. Okrem toho hráč získa aj 100 voľných zatočení v kasíne. 

V prvom rade sa hráč musí registrovať v stávkovej kancelárii Tipsport.sk a overiť svoj účet. Automaticky získa bonus na tipovanie 20 eur a 100 free spinov. Následne musí urobiť prvý vklad na svoje konto a aktivovať bonus v sekcii Bonusy. Posledným krokom je pretočeniu dvadsaťnásobku vkladu do 30 dní od prvého vkladu.

Maximálny výška 1. vkladu je 10 eur a maximálna výška Vstupného bonusu je od 7 777 eur. Do plnenia poslednej podmienky prispievajú automaty, ruleta a aj stolové hry. V prípade automatov ide o plnenie 100 %, rulety 10 % a stolových hier tiež 10 %.

Čo sa týka 100 free spinov, tie hráči môžu využiť na 4 automatové hry. Konkrétne ide o hry Joker 40, Fruti, Fruit Awards a 6 Fruits.

Ako vyplatiť svoj vstupný bonus v Tipsport?

Ako sme už uviedli vyššie, bonus za registráciu dostanete v Netoch. Tie sa však na váš bankový účet vyplatiť nedajú. Urobiť to môžete tak, že za tieto Nety uzavriete stávku s minimálnym kurzom (napríklad 1,01) a budete čakať na koniec zápasu. 

Pri takýchto kurzoch býva šanca na výhru veľká, takže Nety z vášho účtu sa po skončení stretnutia premenia na eurá. Následne si peniaze jednoducho prevediete na svoj bankový účet.

Často kladené otázky

author photo
Karina Daráková

V minulosti som pracovala pre veľké slovenské médiá, dnes pracujem „na voľnej nohe.“ Som obrovskou milovníčkou športu, mojou srdcovkou je hokej. Nie však nepoviem ani volejbalu a atletike.

Zobraziť publikácie od Karina Daráková

Prečítať viac

Tipsport aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Tipsport aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Klienti stávkovej kancelárie Tipsport majú k dispozícii aj aplikáciu vo formáte APK. Mobilnú aplikáciu Tipsport si môžu stiahnuť nielen hráči s mobilnými
Prečítať viac
k Karina Daráková
119
Fortuna aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Fortuna aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Nájsť v dnešnej dobe stávkovú kanceláriu, ktorá svojim klientom ponúka mobilnú aplikáciu, nie je žiadnym problémom. K pokroku doby sa totiž snažia
Prečítať viac
k Karina Daráková
136
SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
Stávková kancelária SYNOT TIP je na Slovensku stálicou, ktorej služby využívajú mnohí hráči a tipéri. Aby bolo pre nich tipovanie a hranie čo najdostupnejšie a
Prečítať viac
k Karina Daráková
99