NIKÉ mobilná aplikácia na tipovanie pre Android a iOS

NIKÉ aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS

V prípade, že ste vášnivým tipérom a chcete mať prístup k svojmu hráčskemu kontu odkiaľkoľvek, určite oceníte mobilné aplikácie stávkových kancelárií. Práve vďaka nim totiž majú hráči prístup k svojim tiketom bez toho, aby museli ísť na pobočku, alebo zapínať počítač.

Jednou z kancelárií, ktoré túto možnosť ponúkajú, je stávková kancelárie Niké. Aplikácia tejto kancelárie je prehľadná a jej inštalácia je jednoduchá. Niké aplikácia hráčom ponúka všetko, na čo sú zvyknutí.

V tomto článku vám predstavíme výhody a nevýhody Niké stávkovanie aplikácie.

Ako stiahnuť a nainštalovať NIKÉ mobilnú aplikáciu pre Android (APK) 

Mobilná aplikácia Niké je k dispozícii hráčom, ktorí majú mobilný telefón s operačným systémom Android. Namiesto toho, aby ju však hľadali v obchode Google Play, kde ju mimochodom nenájdu, by mali navštíviť cez svoj mobil priamo stránku kancelárie Niké, odkiaľ sa k aplikácii dostanú jednoduchším spôsobom.

  1. Kliknite na tento odkaz.
  2. Dostaňte sa na spodnú časť stránky.
  3. Kliknite na Stiahnuť aplikáciu.

V prípade, že vám aplikácia Niké nainštalovať nejde, prejdite do nastavení svojho zariadenia, kde nájdete sekciu Zabezpečenie. V nej zapnite neznáme zdroje. Následne stiahnite panel s upozorneniami z hornej obrazovky a kliknite na položku nike.apk, ktorú tam nájdete. Aplikácia sa nainštaluje a zaradí sa do zoznamu ostatných aplikácií vo vašom mobile.

📱 Niké aplikácia

stiahnite si aplikáciu

💲 Cena aplikácie (apk)

zadarmo

Mobilný web

nike.sk

⚽ Kurzové stávky v mobile

📺 Niké TV v mobile

🎰 Niké casino v mobile

💰 Niké bonus

20 eur, Bonus bez limitu, 50 spinov

Ako stiahnuť a nainštalovať NIKÉ aplikáciu pre iOS

Stiahnutie a inštalácia Niké pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS je jednoduchšia. Aplikáciu totiž hráči nájdu v App Store obchode, kde je taktiež k dispozícii bez poplatku.

V prípade, že sa vám aplikáciu v obchode nechce hľadať, dostanete sa ku nej aj cez stránku stávkovej kancelárie, kde jednoducho kliknete na Stiahnuť v App Store, odkiaľ vás presmeruje priamo do App Store. 

Mobilná aplikácia Niké pre iOS je k dispozícii pre mobilné zariadenia iPhone, no aj zariadenia iPad.

  1. Kliknite na tento odkaz.
  2. Zvoľte možnosť Stiahnuť v App Store.
  3. V App Store vyberte možnosť získať.

NIKE IOS

Funkcie a prvky mobilnej aplikácie Niké

Ako sme už uviedli v úvode, mobilná aplikácia Niké hráčom poskytuje všetky dôležité prvky, na ktoré sú zvyknutí z tipovania na počítači.

Okrem toho, že v aplikácii na tipérov čaká obrovská kurzová ponuka, rôzne druhy stávok vrátane LIVE stávok, čakajú tu na nich aj virtuálne hry, prehľadné štatistiky a analýzy zápasov, za ktorými stoja profesionáli. Hráči si v aplikácii tiež môžu personalizovať ponuku.

Obrovskou výhodou je, že prostredníctvom aplikácie hráči majú prístup aj k Niké TV, konkrétne ku viac ako 40 000 športovým prenosom. Priame prenosy však nie sú to jediné, čo môžu hráči cez aplikáciu sledovať. K dispozícii totiž majú aj highlighty a archív. Samozrejmosťou je exkluzívny obsah z futbalovej Niké ligy.

Čo sa týka konkrétnych športov, ktoré môžete v aplikácii sledovať, okrem futbalu sú to zápasy líg NHL, KHL, NBA, no aj priame prenosy ATP, WTA a mnoho ďalších.

V prípade, že si chcete od stávkovania oddýchnuť, cez aplikáciu sa dostanete aj do Sveta hier a k žrebom. 

V aplikácii si hráči môžu nastaviť prihlásenie prostredníctvom biometrických údajov, ponúka nastavenie notifikácií, no aj jednoduchú dotáciu konta.

Základné funkcie mobilnej aplikácie Niké

  • Niké TV
  • bohatá stávková ponuka
  • notifikácie
  • jednoduché prihlásenie
  • jednoduchá dotácia konta
  • LIVE stávky
  • kasíno
  • žreby
  • analýzy
  • cashout
  • nastavenia

NIKÉ webová mobilná verzia

Ak sa vám aplikáciu do mobilu inštalovať nechce, napríklad z dôvodu, že nemáte dostatok úložného priestoru, do Niké sa môžete prihlásiť aj prostredníctvom webovej mobilnej verzie. K aplikácii napríklad nemajú prístup ani osoby, ktorých mobilné telefóny majú staršie verzie operačných systémov.

Títo hráči však vôbec nemusia zúfať, pretože k tipovaniu a hraniu v Niké sa cez mobil aj tak dostanú. Dobrou správou je, že rozdiely medzi aplikáciou a webovým rozhraním sú minimálne. 

Aj prostredníctvom webu hráči získajú prístup k celej kurzovej ponuke, Svetu hier, žrebom, analýzam, komunite tipérov a Niké TV. 

Výhody NIKÉ aplikácie na Slovensku

V prvom rade je potrebné poukázať na prehľadnosť mobilnej aplikácie Niké. Rýchlo sa v nej zorientujú aj noví hráči, ktorí s hraním cez aplikácie skúsenosti nemajú. Medzi výhody patrí aj rýchle prihlasovanie do aplikácie a jednoduchá dotácia hráčskeho konta.

Čo sa týka obsahu aplikácie, v nej nájdu hráči fakt všetko. Od nastavení svojho účtu, výberu z účtu a iných technických záležitostí, až po všetky kurzové stávky, ku ktorým majú prístup prostredníctvom webu.

Výhodou aplikácie je aj možnosť nastavenia notifikácií, vďaka čomu budú mať hráči prehľad o svojich tiketoch bez toho, aby museli neustále otvárať aplikáciu.

Výhody mobilnej aplikácie Niké

  • prehľadná
  • rýchle ovládanie
  • notifikácie
  • jednoduché prihlásenie
  • obsah totožný s webom Niké

Nevýhody NIKÉ aplikácie

Ako pri všetkých aplikáciách, tak aj pri Niké stávkovanie app je azda najväčšou nevýhodou to, že v mobilnom telefóne zaberá podstatnú časť úložiska. 

Aplikácia zároveň nie je dostupná pre všetkých - stiahnuť si ju môžu iba majitelia mobilov s operačnými systémami iOS, Android (prostredníctvom webovej stránky stávkovej kancelárie) a HarmonyOS (mobilné telefóny Huawei).

author photo
Karina Daráková

V minulosti som pracovala pre veľké slovenské médiá, dnes pracujem „na voľnej nohe.“ Som obrovskou milovníčkou športu, mojou srdcovkou je hokej. Nie však nepoviem ani volejbalu a atletike.

Zobraziť publikácie od Karina Daráková

Prečítať viac

SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
Stávková kancelária SYNOT TIP je na Slovensku stálicou, ktorej služby využívajú mnohí hráči a tipéri. Aby bolo pre nich tipovanie a hranie čo najdostupnejšie a
Prečítať viac
k Karina Daráková
98
Tipy na úspešné stávkovanie na Slovensku 2024
Tipy na úspešné stávkovanie na Slovensku 2024
Kým niektorí ľudia začnú stávkovať zo zábavy, iní do toho idú s vidinou zlepšenia svojej finančnej situácie. Ani jeden z tipérov sa však nestal úspešným zo dňa
Prečítať viac
k Karina Daráková
131