SYNOT TIP mobilná aplikácia pre Android a iOS

SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS

Stávková kancelária SYNOT TIP je na Slovensku stálicou, ktorej služby využívajú mnohí hráči a tipéri. Aby bolo pre nich tipovanie a hranie čo najdostupnejšie a najjednoduchšie, spoločnosť predstavila mobilnú aplikáciu.

Inštalácia tejto SYNOT TIP mobilnej aplikácie je jednoduchá a hráčom ponúka množstvo benefitov. 

V tomto článku sa dozviete, ako aplikáciu nainštalovať do svojho mobilného telefónu, no taktiež vám predstavíme jej výhody a nevýhody. Poďme teda na to!

Ako stiahnuť a nainštalovať SYNOT TIP aplikáciu pre Android (APK)

Mobilnú aplikáciu SYNOT TIP v Google Play obchode nenájdete. Do svojho mobilného telefónu si ju aj tak môžete stiahnuť priamo cez stránku tejto stávkovej kancelárie. 

Stačí, ak fotoaparát svojho mobilu namierite na QR kód, ktorý na tejto stránke nájdete, a kliknete na odkaz, ktorý sa vám objaví na obrazovke.

Aby bolo aplikáciu možné nainštalovať, musíte v nastaveniach svojho mobilu povoliť inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov. Pokiaľ to neurobíte, aplikáciu sa vám do mobilu nainštalovať nepodarí. 

Kým sa teda do inštalácia pustíte, choďte do mobilných nastavení, kde nájdite ochranu osobných údajov a zabezpečenie. Následne kliknite na zabezpečenie a správu zariadení, kde zvolíte neznáme zdroje. Sťahovanie z neznámych zdrojov musíte povoliť.

  1. Navštívte stránku SYNOT TIP
  2. Naskenujte QR kód
  3. V prípade potreby vo svojom mobile inštaláciu z neznámych zdrojov
  4. Nainštalujte aplikáciu

SYNOT TIP aplikácia 🤳

Stiahnete TU

Cena aplikácie 💰

Zadarmo

Mobilný web 🖥️

Áno

Kurzové stávky v mobile 👌

Áno

TV SYNOT TIP v mobile 📺

Áno

SYNOT TIP kasíno v mobile 🎰

Áno

SYNOT TIP bonus 🤑

2 000 eur

Synottip App

Ako stiahnuť a nainštalovať SYNOT TIP aplikáciu pre iOS

Majitelia mobilných telefónov s operačným systémom iOS mobilnú aplikáciu stávkovej kancelárie SYNOTTIP k dispozícii nemajú.

To však neznamená, že nemôž tipovať a hrať. Do online stávkovej kancelárie a kasína sa totiž dokážu dostať cez mobilný webový prehliadač, kde na nich čaká to isté, čo na počítačovej verzii.

SYNOT TIP aplikácia na stiahnutie pre jednotlivé operačné systémy

Operačný systém

Dostupnosť 

Stiahnutie

Android

Áno

SYNOT TIP mobilná aplikácia pre Android

iOS

Nie

Mobilný web SYNOT TIP

Harmony OS

Nie

Mobilný web SYNOT TIP

BlackBerry

Nie

Mobilný web SYNOT TIP

Windows

Nie

Mobilný web SYNOT TIP

Vlastnosti a funkcie aplikácie SYNOT TIP stávkovanie aplikácie na Slovensku

Ak ste pravidelným návštevníkom stávkovej kancelárie SYNOT TIP cez svoj počítač, aplikácia vás milo prekvapí. Nájdete tu totiž presne to isté, čo aj na webe.

Možnosťou sú všetky tipy tiketov, vrátane LIVE a prematch stávok. Samozrejmosťou je aj ich kombinácia. Používanie aplikácie je jednoduché a ponúka pohodlnú možnosť dotácie konta, výberu z hráčskeho konta a pokiaľ ste v SYNOT TIP nový, cez aplikáciu sa dokážete aj zaregistrovať.

S mobilnou aplikáciou SYNOT TIP majú hráči k dispozícii aj viaceré možnosti prihlasovania sa. Starou klasikou sú prihlasovacie údaje - meno a heslo. Okrem toho sa však môžete prihlásiť aj pomocou biometrických údajov, ako je scan tváre alebo odtlačok prsta.

Prostredníctvom tejto aplikácie máte prístup k živému sledovaniu niektorých zápasov, štatistikám a diskusii v chate. Cez mobil si viete spravovať aj svoje hráčske nastavenia.

Na záver stačí spomenúť, že aplikácia disponuje aj online kasínom, rôznymi bonusmi, turnajmi a akciami.

Funkcie mobilnej aplikácie SYNOT TIP

  • jednoduché prihlasovanie pomocou biometrických údajov
  • notifikácie
  • online kasíno
  • stávky na príležitosti
  • LIVE stávky
  • cash-out
  • vklady a výbery
  • prístup k hráčskym nastaveniam
  • bonusy a akcie
  • turnaje a súťaže

Webová verzia SYNOT TIP aplikácie

Pokiaľ ste majiteľom mobilu s operačným systémom iOS alebo si do svojho mobilu s Androidom nechcete aplikáciu sťahovať, stále máte možnosť tipovať a hrať cez mobilný prehliadač.

Dobrou správou je, že táto webová verzia je dostupná nielen pre majiteľov iOS a Android, ale aj zariadení Blackberry, zariadení s operačným systémom Harmony OS alebo mobilné telefóny Windows.

Toto webové rozhranie poskytne hráčom rovnaký zážitok, ako keby hrali cez aplikáciu. Aj v tomto prípade si môžu nastaviť prihlasovanie pomocou biometrických údajov a upozornenia.

Čo sa týka obsahu webovej verzie, samozrejmosťou sú rôzne druhy stávok, kasíno, cash out a v podstate všetko, čo ponúka aj mobilná aplikácia.

Výhody SYNOT TIP aplikácie na Slovensku

V porovnaní s webovým rozhraním SYNOT TIP mobilná aplikácia ponúka jednoduchšiu a prehľadnejšiu správu notifikácií. Obrovským benefitom je však aj prihlasovanie pomocou odtlačku prstov alebo scanu tváre (v tomto prípade záleží na funkciách vášho mobilného telefónu.)

SYNOT TIP appka je prehľadná a ľahko sa v nej zorientuje aj začiatočník.  

Nevýhody SYNOT TIP aplikácie

Azda najväčšou nevýhodou je to, že SYNOT TIP SK aplikácia je dostupná len pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android. Okrem toho je potrebné poukázať na pravidelné aktualizácie, ktoré môže niekto považovať za rušivé a zbytočné.

Poslednou nevýhodou, ktorú aplikácia prináša, je množstvo úložného priestoru, ktoré zaberá. Po aktualizáciách môže dôjsť k zvýšeniu veľkosti aplikácie, v dôsledku čoho bude vyžadovať ešte viac z pamäte telefónu.

Je aplikácia SYNOT TIP podľa nášho názoru pohodlná?

Áno, ovládanie aplikácie SYNOT TIP je jednoduché a pohodlné. Prispieva tomu fakt, že aplikácia je prehľadná a zorientuje sa v nej aj osoba, ktorá s podobnými aplikáciami skúsenosti nemá. 

Mobilná aplikácia je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú mať svoje tikety pod palcom všade, kde sa nachádzajú.

Často kladené otázky

author photo
Karina Daráková

V minulosti som pracovala pre veľké slovenské médiá, dnes pracujem „na voľnej nohe.“ Som obrovskou milovníčkou športu, mojou srdcovkou je hokej. Nie však nepoviem ani volejbalu a atletike.

Zobraziť publikácie od Karina Daráková