Tipsport mobilná aplikácia na tipovanie pre Android a iOS

Tipsport aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS

Klienti stávkovej kancelárie Tipsport majú k dispozícii aj aplikáciu vo formáte APK. Mobilnú aplikáciu Tipsport si môžu stiahnuť nielen hráči s mobilnými telefónmi s operačným systémom Android, ale aj tí s operačným systémom iOS. 

Pre hráčov s iOS je táto aplikácia dostupná jednoducho v obchode s aplikáciami App Store. Hráči s Androidom si však aplikáciu musia stiahnuť iným spôsobom.

V tomto článku sa pozrieme nielen na to, ako tieto mobilné aplikácie stiahnuť, ale aj na to, čo tipérom a hráčom ponúkajú, ich svetlé a tmavé stránky.

Ako stiahnuť a nainštalovať mobilnú aplikáciu Tipsport pre Android (APK)

Aby ste si stiahli Tipsport mobilnú aplikáciu do mobilu s Androidom, musíte najprv cez svoj mobil alebo tablet navštíviť stránku https://m.tipsport.sk/mobil, kde hneď na úvodnej stránke kliknete na Stiahnuť aplikáciu.

Následne vám vyskočí okno, v ktorom sa bude písať, že do vášho mobilu nemôžete z bezpečnostných dôvodov nainštalovať neznáme aplikácie. Kliknite teda na Nastavenia, odkiaľ vás stránka presmeruje do nastavení v mobile.

V nastaveniach povoľte inštaláciu aplikácie z daného zdroja. Tipsport hráčov ubezpečuje, že aplikácia je bezpečná a neohrozí dáta a ani telefón. Aplikáciu nainštalujte. V piatok kroku máte mobilnú aplikáciu Tipsport úspešne nainštalovanú vo svojom mobilnom telefóne. Stačí sa do nej prihlásiť a začať tipovať a hrať.

V prípade, že by vám nebolo niečo jasné, Tipsport pre svojich hráčov vytvoril aj návod na stiahnutie a inštaláciu aplikácie. Po tom, čo na tejto stránke uvediete svoje telefónne číslo, návod vám príde do SMS.

📱 Tipsport aplikácia

stiahnite si aplikáciu

💲 Cena aplikácie (apk)

zadarmo

Mobilný web

tipsport.sk/mobil

⚽ Kurzové stávky v mobile

📺 TV Tipsport v mobile

🎰 Tipsport casino v mobile

💰 Tipsport bonus

4 000 eur + 20 eur za registráciu

Tipsport aplikácia na tipovanie

Ako stiahnuť a nainštalovať aplikáciu Tipsport pre iOS

Sťahovanie aplikácie pre hráčov s mobilmi Apple, ktoré fungujú na operačnom systéme iOS, je o niečo jednoduchšie. 

Stačí totiž, ak cez svoj mobil alebo tablet prejdú do App Store, kde si vyhľadajú aplikáciu Tipsport. Následne kliknú na sťahovať a počkajú, kým sa aplikácia stiahne a nainštaluje.

Vlastnosti a funkcie aplikácie Tipsport

Aplikácia Tipsport pre iOS a Android disponuje všetkým, čo každý tipér a hráč chcú mať po ruke. Jej ovládanie je veľmi jednoduché a dobrou správou je, že aplikácia je prehľadná. Hneď v úvode si môžete vybrať, či chcete prejsť do sekcie tipovania, kasína alebo si chcete prezrieť štatistiky a analýzy. 

Čo sa týka stávkovania, to je v aplikácii plynulé a pohodlné. Stačí jeden klik, aby ste sa dostali k možnosti stávky. Potom je len na vás, či stávku uzavriete alebo budete pokračovať v pridávaní iných príležitostí. 

Cez aplikáciu sa viete dostať aj k AKU alebo KOMBI stávkam a samozrejmosťou je aj cash-out, ktorý je medzi tipérmi populárny. 

V aplikácii je dostupné aj kasíno.

Základné funkcie aplikácie Tipsport:

  • nastavenie upozornení pre zasielanie push notifikácií a správ
  • fórum s vylepšenou klávesnicou pre rýchle podávanie tiketov
  • analýzy, súkromné správy 
  • rozsiahly výsledkový servis
  • svetlý a tmavý vzhľad
  • zoznam stavených tiketov
  • live stávky
  • AKU stávky
  • KOMBI stávky
  • kasíno
  • možnosť nastaviť si poradie obľúbených športov
  • štatistiky
  • kasíno
  • cash out

Mobilná verzia webu Tipsport

Ak sa vám nechce sťahovať si do mobilu aplikáciu, do Tipsportu sa viete dostať aj cez webový prehliadač. Mezi ním a aplikáciou nenájdete takmer žiadny rozdiel. Mobilný web Tipsport.sk je prehľadný a taktiež ponúka možnosť nastavenia upozornení.

My mobilnú verziu Tipsport hodnotíme ako dostatočnú alternatívu k aplikácii. Jej výhodou je, že v mobile nezaberie toľko miesta.

Výhody aplikácie Tipsport na Slovensku

Výhod, ktoré so sebou aplikácia Tipsport prináša, je mnoho. V prvom rade je potrebné poukázať na to, že naozaj ponúka všetko, čo ponúka aj počítačová verzia. Tipéri tak majú jednoduchý prístup k svojim tiketom, no tiež sa dostanú do kasína, kde na nich čakajú desiatky herných automatov. 

Ďalšou výhodou je, že v aplikácii sa dá nastaviť nielen svetlý režim, ale aj tmavý. Jednoduchšie je aj prihlasovanie do aplikácie, pretože nie je potrebné zadávať prihlasovacie údaje, ale stačí nasnímať tvár alebo odtlačok prstu.

Nevýhody aplikácie Tipsport

Nevýhodou aplikácie Tipsport je, že v mobilnom telefóne zaberá dosť miesta. Tiež nie je prispôsobená pre staršie operačné systémy a vyžaduje si časté aktualizácie, čo v mobile zaberie ešte viac miesta.

Niektorí tipéri za nevýhodu považujú aj upozornenia, ktoré im dokážu prekaziť zážitok zo zápasu, ktorý aktuálne sledujú. Dobrou správou však je, tieto upozornenia sa dajú vypnúť.

Okrem toho je aplikácia dostupná iba pre iOS a Android, takže pokiaľ máte mobil Windows alebo Black Berry, do Tipsportu sa dostanete iba cez webový prehliadač.

Často kladené otázky

author photo
Karina Daráková

V minulosti som pracovala pre veľké slovenské médiá, dnes pracujem „na voľnej nohe.“ Som obrovskou milovníčkou športu, mojou srdcovkou je hokej. Nie však nepoviem ani volejbalu a atletike.

Zobraziť publikácie od Karina Daráková