DOXXbet bonusy za registráciu na Slovensku

DOXXbet bonus za registráciu na Slovensku a vstupný promo kód 2024

Na Slovensku pôsobí viacero stávkových kancelárií, takže je jasné, že každá z nich sa snaží klientov zaujať nielen službami, ktoré ponúka, ale aj rôznymi bonusmi a benefitmi. 

Stávková kancelária DOXXbet na Slovensku funguje dlhé roky, takže možno konštatovať, že jej klientská základňa je veľká. Aby sa však táto základň neustále rozširovala, DOXXbet neponúka iba ukážkové bonusy pre už registrovaných hráčov, ale aj pre hráčov, ktorí nad registráciou zatiaľ rozmýšľajú.

V tomto článku sa pozrieme na tieto bonusy a na podmienky, ktoré musíte splniť, aby ste ich ako nový hráč získali.

DOXXbet bonus za registráciu na Slovensku

V kancelárii DOXXbet nový tipér môže získať vstupný bonus vo výške až 5 000 eur. Aby ho však hráč získal, musí splniť podmienky. Až po ich splnení sa mu bonus pripíše na hráčske konto. 

Tento bonus hráči dostanú vo forme peňazí.

Podmienky hovoria, že bonus môžu získať online hráči, ktorí do 14 dní od registrácie dotovali svoje hráčske konto. Na základe toho, koľko hráč na svoje konto pri prvom vklade pridá, sa odvíja aj výška bonusu.

Bonus sa pripisuje postupne po pätinách automaticky po splnení stanovených podmienok. Na získanie každej pätiny bonusu je nutné do 90 dní prestávkovať pätinu požadovanej sumy na tiketoch, ktoré spĺňajú podmienky. Bonus bude pripísaný do 24 hodín od splnenia týchto podmienok.

Na získanie bonusu musí hráč prestávkovať sumu vkladu 10 až 16-krát, v závislosti od kategórie prvého vkladu. Stávky musia byť uzatvorené na tiketoch obsahujúcich aspoň 3 udalosti, pričom minimálne 2 udalosti na tikete musia mať kurzy aspoň 1,45.

Do pretočenia sa započítavajú iba vyhodnotené tikety. Duplicitné tikety sa do pretočenia nezarátavajú. V prípade, že klient uzavrie dva alebo viac rovnakých tiketov (s rovnakými zápasmi a tipmi), do pretočenia sa započítava len prvý takýto tiket. Akcia platí pre jednoduché tikety, editované tikety a LIVE stávky. Nevzťahuje sa na rozpisové tikety, tikety za fríbet a tikety, ktoré využívajú určitý typ bonusu alebo zvýhodnenia.

Vstupný bonus sa pripisuje postupne po pätinách. Po pretočení jednej pätiny požadovanej sumy bude automaticky pridelená jedna pätina bonusu na hráčske konto.

PRVÝ VKLAD

PRETOČENIE

MIN. POČET UDALOSTÍ

KURZ MIN. 2 UDALOSTÍ

LIMIT STÁVKY = VKLAD

PRVÝ VKLAD

SPLNENIE

10-100 eur

10x vkladu

3

1.45

10-100

do 14 dní

do 90 dní

100,01-500 eur

12x vkladu

3

1.45

100-500

do 14 dní

do 90 dní

500,01-1 000 eur

14x vkladu

3

1.45

500-1 000

do 14 dní

do 90 dní

1 000,01 - 5 000 eur

16x vkladu

3

1.45

1 000-5 000

do 14 dní

do 90 dní

Ako aktivovať skaut kód na DOXXbet SK?

Aktivácia skaut kódu je jednoduchá. Táto možnosť sa vám totiž ukáže ihneď pri prvom kroku registrácie. 

Hráči, ktorí pri registrácii zadajú skaut kód, získajú prístup k špeciálnym bonusom. Ide napríklad o jedinečnú voľnú stávku v hodnote 3 eurá na športové tipovanie. Okrem toho hráč so skaut kódom DOXXbet po úspešnej registrácii získa aj 20 voľných zatočení v kasíne a mnoho ďalšieho.

DOXXbet

Aké stávkové bonusy môžete získať v DOXXbet SK?

Prvá stávka bez rizika

Noví hráči okrem vstupného bonusu až 5 000 eur získajú aj bonus v podobe prvej stávky bez rizika vo výške do 20 eur. Ide o bonus, ktorý je medzi tipérmi veľmi populárny, pretože pri svojej prvej stávke majú istotu, že ak tiket nebude výherný, neprídu o peniaze.

V DOXXbet to funguje tak, že ak hráčovi prvý tiket nevyjde, spoločnosť mu vráti hodnotu celého vkladu. Maximálna výška vrátenej sumy je 20 eur.

Aby tipér tento bonus získal, musí dokončiť registráciu v kancelárii DOXXbet a následne dotovať svoje hráčske konto. Ďalším krokom je, že hráč si vyberie z kurzovej ponuky a uzatvorí stávku aspoň na 2 zápasy na jednoduchom tikete. Poslednou podmienkou je, že celkový kurz tiketu bude vo výške minimálne 2.00.

Na využitie DOXXbet stávky bez rizika majú hráčí 14 dní od registrácie. 

Kompenzácia tiketu

Ďalším z bonusov, ktoré DOXXbet ponúka, je kompenzácia tiketu. Ak hráčovi nevyjde jeden zápas, má nárok na 15-násobok svojho vkladu.

To však platí iba v prípade, že sa na tikete bude nachádzať jeden nesprávny tip a kurz na tomto tikete bude vyšší ako 100.00. Ak tieto podmienky tipér splní, od DOXXbet mu vykompenzuje tiket. Pokiaľ však bude celkový kurz tiketu vyšší ako 500.00, pri jednom neuhádnutom zápase hráč získa nárok na kompenzáciu až 15-násobku vkladu.

Neuhádnutý zápas

Kurz na tikete

Vrátenie vkladu

1

100.00 - 199.99

vrátenie vkladu

1

200.00 - 499.99

10x vklad

1

500.00 a viac

15x vklad

Bonus za stiahnutie mobilnej aplikácie

Klienti DOXXbet nemusia tipovať iba prostredníctvom počítača, pretože k dispozícii majú aj mobilnú aplikáciu. Za jej stiahnutie dokonca stávková kancelária rozdáva bonusy. Konkrétne ide o 100 vernostných bodov za prvé prihlásenie do hráčskeho konta prostredníctvom aplikácie.

Casino bonusy a DOXXbet na Slovensku

Okrem stávkových príležitostí kancelária DOXXbet ponúka aj kasíno. Čerstvo zaregistrovaní hráči sa taktiež môžu tešiť na pekný bonus. Spoločnosť DOXXbet im totiž dá 10 000 eur.

Každý z nových hráčov má nárok na bonus do výšky až 10 000 eur. Hráči si môžu vybrať z rôznych výšok bonusov a zároveň získajú 50 free spinov, keď prejdú overením. Následne získajú za svoje stávky ďalších 200 spinov.

Hráči, ktorí chcú bonus, si musia založiť konto v DOXXbet a po prihlásení prejsť do sekcie Bonusy a Promokódy, kde nájdu vstupné uvítacie bonusy. Je len na nich, ktorú z možností si aktivujú.

Ako vyplatiť svoj vstupný bonus v DOXXbet

Bonus vo forme prvej stávky bez rizika v hodnote 20 eur sa dá vyplatiť jediným spôsobom. Za tieto peniaze musíte uzatvoriť stávku. Aby ste mali čo najväčšiu šancu výhry, odporúčame vám staviť si na stretnutie s minimálnym kurzom (napr. 1.01). 

Po vyhodnotení zápasu, ak bude tiket výherný, dostanete peniaze na svoj hráčsky účet.

Мôžeme odporučiť DOXXbet kvôli jeho bonusom?

Ponuka bonusov v stávkovej spoločnosti DOXXbet je veľmi široká a myslíme si, že si v nej na svoje príde každý hráč. Pravidelne prichádza s novými zaujímavými bonusmi, vďaka ktorým nie sú ocenení iba noví hráči, ale aj tí, ktorí sa zaregistrovali dávnejšie.

Často kladené otázky

author photo
Karina Daráková

V minulosti som pracovala pre veľké slovenské médiá, dnes pracujem „na voľnej nohe.“ Som obrovskou milovníčkou športu, mojou srdcovkou je hokej. Nie však nepoviem ani volejbalu a atletike.

Zobraziť publikácie od Karina Daráková

Prečítať viac

Tipsport aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Tipsport aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Klienti stávkovej kancelárie Tipsport majú k dispozícii aj aplikáciu vo formáte APK. Mobilnú aplikáciu Tipsport si môžu stiahnuť nielen hráči s mobilnými
Prečítať viac
k Karina Daráková
119
Fortuna aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Fortuna aplikácia na tipovanie → stiahnite pre Android (APK) a iOS
Nájsť v dnešnej dobe stávkovú kanceláriu, ktorá svojim klientom ponúka mobilnú aplikáciu, nie je žiadnym problémom. K pokroku doby sa totiž snažia
Prečítať viac
k Karina Daráková
136
SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
SYNOT TIP mobilná aplikácia na Slovensku 2024 pre Android a iOS
Stávková kancelária SYNOT TIP je na Slovensku stálicou, ktorej služby využívajú mnohí hráči a tipéri. Aby bolo pre nich tipovanie a hranie čo najdostupnejšie a
Prečítať viac
k Karina Daráková
98